Număr record de decese în judeţul Brăila în ultimele 24 de ore în urma infectării cu noul coronavirus

Număr record
de decese în judeţul Brăila în ultimele 24 de ore în urma infectării cu noul
coronavirus

Foto: arhivă Adevărul

64 de persoane au diagnosticate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore în judeţul Brăila. De la începutul pandemiei au murit 254 de persoane.

Potrivit raportării autorităţilor sanitare, 64 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore în judeţul Brăila, iar 31 de persoane au fost declarate vindecate.

16 persoane au decedat în acelaşi interval de timp (9-Brăila, 1-Ianca, 1-Movila Miresii, 1-Surdila Găiseanca, 1-Bucureşti, 2-Tulcea, 1-Galaţi), ridicând la 254 de persoane numărul celor care au murit de la debutul pandemiei.

5.686 de persoane (190 din alte judeţe) s-au infectat de la începutul pandemiei, iar 1.105 persoane au fost spitalizate şi declarate vindecate de la acel moment.

276 de persoane sunt în carantină la domiciliu, 139 de persoane sunt izolate la domiciliu, iar 216 persoane sunt internate în spitalele din Brăila pentru tratament de specialitate.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Măsură unică în lupta anti-COVID-19. Inspectorii sanitari au ridicat băncile din Palatul Justiţiei din Galaţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările