Nu e de glumă cu deţinerea sau comercializarea fără forme legale a peştelui. Un brăilean a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinerea sau comercializarea ilegală de peşte este infracţiune Foto: arhivă Adevărul
Deţinerea sau comercializarea ilegală de peşte este infracţiune Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei emis de Judecătoria Brăila pe numele unui tânăr de 37 de ani, care a comercializat ilegal peşte.

Pe 30 mai, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au depistat, în satul Spiru Haret, comuna Berteştii de Jos, pe un localnic de 28 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data de 25 mai, un mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 3 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au mai depistat, pe raza comunei Tufeşti, pe un bărbat de 37 de ani, din localitatea Tufeşti, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

”Pe 29 mai, Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără forme legale a peştelui”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite