Nouă permise de conducere suspendate şi trei certificate de înmatriculare retrase într-o singură zi

Nouă permise de
conducere suspendate şi trei certificate de înmatriculare retrase într-o
singură zi

Poliţiştii au tras pe dreapta mai mulţi şoferi care au încălcat grav regulile de circulaţie Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 20.000 de lei pentru abateri de la Codul Rutier, majoritatea fiind administrate pentru depăşirea vitezei legale, nerespectarea indicatoarelor de circulaţie şi neacordarea de prioritate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică şi Proximitate Brăila, împreună cu cei de la rutieră, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza judeţului Brăila, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat şapte societăţi comerciale, au legitimat 77 de persoane şi au verificat peste 100 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 20 de şoferi.

”Poliţiştii au aplicat 77 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 73 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de 20.490 de lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat nouă permise de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare, cele mai întâlnite abateri rutiere fiind depăşirea vitezei legale, nerespectarea indicatoarelor de circulaţie şi neacordarea de prioritate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările