Nereguli la hotelurile din Brăila. Ministerul Turismului a aplicat amenzi de 40.000 de lei

Nereguli la
hotelurile din Brăila. Ministerul Turismului a aplicat amenzi de 40.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Printre neregulile constatate de Ministerul Turismului se numără nerespectarea prevederilor H.G.1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii brăileni au verificat, alături de reprezentanţii Ministerului Turismului, mai multe hoteluri din Brăila, pe 2 septembrie, constatând mai multe nereguli.

”Toţi proprietarii de hoteluri în cauză au fost invitaţi la sediul Poliţiei municipiului Brăila pentru luarea măsurilor legale împotriva neregulilor constatate şi îndrumarea lor pentru punerea în legalitate”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Reprezentantii Ministerului Turismului au aplicat 4 sancţiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor H.G.1267/2010 privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism, în valoare totală de 40.000 de lei.

Poliţiştii vor continua verificarea celor 15 hoteluri din Brăila şi în perioada următoare, în vederea identificării patronilor care încalcă prevederile legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: