Moarte suspectă la periferia municipiului Brăila

Moarte suspectă la periferia municipiului Brăila

Poliţiştii au cercetat locul crimei  FOTO Florentin Coman

Un bătrân în vârstă de 76 de ani a fost găsit mort, cu un cuţit înfipt în piept, în curtea casei sale situată la periferia municipiului Brăila. Alarma a fost dată, în dimineaţa zilei de miercuri, 23 aprilie, de un vecin care l-a văzut pe bărbat zăcând într-o baltă de sânge şi a sunat la numărul de urgenţe 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila au început imediat cercetările la faţa locului, sub coordonarea procurorului criminalist. La prima vedere, anchetatorii au luat în calcul varianta unei crime, date fiind multiplele tăieturi pe care victima le avea pe corp. Ulterior, însă, au declarat că nu este exclusă nici varianta sinuciderii, deoarece în casa bătrânului au fost găsite toate bunurile, inclusiv bani, ceea ce arată clar că nu a fost vorba despre un jaf.

Victima se numeşte Spiru Oancea şi se ocupa cu creşterea animalelor. Din câte se pare, acesta avea atât probleme de sănătate cât şi un proces cu fiul său pentru împărţirea locuinţei rămase în urma decesului soţiei bătrânului. Cu o seară înainte, bătrânul ar fi provocat un adevărat scandal, din cauza situaţiei tensionate din propria familie.

Vecinii spun, totuşi, despre Spiru că era un om liniştit. "Îl ştiu, era un om bun, liniştit, nu s-a certat cu nimeni. Nu ştiu dacă avea probleme în familie că nu stau cu el, eu plec dimineaţa şi vin seara, nu ştiu nimic. Aici locuia singur, dar nu a avut niciodată conflicte cu persoanele care stau în zonă", a zis un bărbat care are locuinţa vizavi de cea a bătrânului.

Citiţi şi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: