Mii de brăileni nu au încă energie electrică. Ninsorile din ultimele zile au afectat puternic reţeaua de electricitate

Mii de brăileni nu au
încă energie electrică. Ninsorile din ultimele zile au afectat puternic reţeaua
de electricitate

Mulţi stâlpi de tensiune au fost culcaţi la pământ de intemperii Foto: arhivă Adevărul

13 localităţi din judeţul Brăila nu aveau dimineaţă energie electrică, 20 de echipe de la Electrica fiind în teren pentru a remedia avariile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, 13 comune din judeţ nu primesc încă energie electrică, după ce ninsoarea şi vântul puternic care au lovit zona zilele trecute au avariat reţeaua de electricitate.

Este vorba de localităţile Gurguieţi, Sihleanu, Scorţaru Nou, Constantineşti, Râmnicelu, Gemenele, Găvani, Gulianca, Ariciu, Salcia,  Tudor, Cuza Vodă, Mihail Kogălniceanu şi Olăneasca. În total, 3.580 de brăileni au fost lăsaţi pe întuneric în aceste zile.

Patru linii de tensiune ale Electrica au fost avariate de intemperii, iar 75 de posture de transformare au rămas fără tensiune. Vestea bună este că, în momentul de faţă, nu mai sunt drumuri blocate sau închise. Pe drumurile naţionale din judeţul Brăila se află 11 utilaje de deszăpezire, iar IPJ Brăila monitorizează starea drumurilor de pe raza judeţului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările