Mai mulţi copii şi adolescenţi au golit o casă de bunurile de valoare, pătrunzând în imobil pe geamul de la baie

Mai mulţi copii şi adolescenţi au golit o casă de bunurile de valoare, pătrunzând în imobil pe geamul de la baie

Foto: arhivă Adevărul

Marţi, 15 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila au identificat patru minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, suspectaţi că ar fi sustras mai multe bunuri electronice dintr-un imobil din municipiul Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 2 octombrie, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai bunuri dintr-un imobil.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în jurul orei 22,30, minorii ar fi pătruns în imobil, prin forţarea geamului de la grupul sanitar, şi ar fi sustras un televizor tip plasmă, două sisteme audio, un videoproiector şi alte componente periferice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au reuşit să recupereze toate bunurile furate, a căror valoare se ridică la 2.000 de lei, acestea fiind înapoiate păgubitei. Copiii şi adolescenţii s-au ales acum cu dosar penal pentru furt calificat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: