Lovitură de teatru în cazul bebeluşului găsit mort într-o fântână dintr-un sat din Brăila. Ce au descoperit anchetatorii

Lovitură de teatru în cazul bebeluşului găsit mort într-o fântână dintr-un sat din Brăila. Ce au descoperit anchetatorii

Mama bebeluşului găsit mort în satul Bărăganu FOTO captură video PRO TV

Potrivit procurorilor, copilul în vârstă de numai şase zile a murit din cauza unei pneumonii. El era mort în momentul în care a fost aruncat în puţ, însă nu s-a stabilit deocamdată cine a comis fapta. Mama micuţului susţine că acesta a fost răpit.

Procurorii brăileni au anunţat că au ajuns la un prim verdict în cazul bebeluşului găsit fără viaţă într-o fântână din localitatea Bărăganu. Anchetatorii au stabilit, în urma raportului medico-legal, că micuţul în vârstă de numai şase zile era mort în momentul în care a fost aruncat în puţ şi că a decedat din cauza unei pneumonii.

Ancheta va fi continuată însă. Potrivit unor informaţii publicate de cotidianul Obiectiv-Vocea Brăilei, procurorii nu sunt convinşi că mama copilului spune adevărul - în sensul că bebeluşul ar fi fost răpit şi apoi abandonat în fântână de o persoană necunoscută - şi investighează şi posibila implicarea a acesteia în toată povestea.

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni, pruncul a fost găsit mort, în fântână, la momentul respectiv fiind întocmit în cauză dosar penal pentru omor.  Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de 15 august. Mama copilaşului, în vârstă de 24 de ani, a sunat la 112 cu câteva ore înainte şi a anunţat că i-a dispărut bebeluşul din casă

La scurt timp, femeia a revenit cu un alt apel spunând că l-a găsit căzut în fântănă, mort. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, astfel că au dat startul cercetărilor. Mama bebeluşului găsit mort mai are şi alţi copii, ea locuind împreună cu soţul şi alte rude, în localitatea Bărăganu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: