Jurnalul unei copile abuzate sexual: „Stau cu frică, seara, să nu mor“. A fost violată timp de zece ani de fratele său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra şi-a povestit coşmarul pe care l-a trăit timp de 20 ani într-un jurnal Foto: arhivă Adevărul
Tânăra şi-a povestit coşmarul pe care l-a trăit timp de 20 ani într-un jurnal Foto: arhivă Adevărul

O tânără de 19 ani din Brăila i-a şocat şi pe anchetatori cu povestea ei, pe care aceştia au aflat-o dintr-un jurnal scris chiar de victima abuzurilor sexuale ale fratelui său. Fata i-a lăsat jurnalul tatălui său după ce a decis să plece de acasă, iar acesta l-a dat pe fiul său pe mâna Poliţiei.

Povestea unei tinere din Brăila i-a impresionat până la lacrimi pe poliţiştii care au anchetat cazul, după cum singuri au declarat. O fată, în vârstă acum de 19 ani, a trăit un adevărat coşmar timp de zece ani, fiind obligată de fratele său, Mădălin S., cu şapte ani mai mare, să întreţină raporturi sexuale orale, normale şi anale.

Încă de când avea 7 ani, fratele său o obliga să se uite la filme cu conţinut sexual explicit. I-a cerut apoi să întreţină un raport sexual oral, iar după un timp a făcut sex normal cu copila, în pofida rugăminţilor ei de-a se opri.

“La câteva zile, inculpatul a forţat-o din nou pe sora sa să întreţină un nou raport sexual, situaţia repetându-se contrar voinţei persoanei vătămate, după bunul plac al inculpatului, în momentele în care părinţii nu erau acasă”, se menţionează în rechizitoriu.

După câteva săptămâni, Mădălin S. a obligat-o pe sora sa să întreţină raporturi sexuale anale, iar de atunci a folosit-o ca pe un simplu obiect sexual. La un moment dat, nici nu se mai ascundea, fiins surprins odată de o verişoară când îşi sodomiza sora chiar în casa bunicilor, dar nu a părut să-l deranjeze prea mult.

“Raporturile sexuale au continuat în aceeaşi manieră, acestea având loc fie pe perioada zilei, când părinţii erau plecaţi la muncă, fie în timpul nopţii, inculpatul profitând de faptul că părinţii dormeau şi aveau intrări separate. Pe fondul acestor abuzuri, inculpatul a devenit din ce în ce mai autoritar, ameninţând-o pe sora sa cu acte de violenţă “dacă va relata cuiva cele întâmplate”. Cu timpul, inculpatul a început să controleze tot ceea ce făcea sora sa, inclusiv discuţiile purtate de aceasta pe Facebook, cerându-i să şteargă anumite postări, în caz contrar lovind-o şi ameninţând-o. Totodată, a început să-i impună felul în care să se îmbrace, solicitându-i acesteia să i se adreseze cu sintagma “şeful meu”. Victima a menţionat că inculpatul o folosea pur şi simplu după bunul plac”, susţine procurorul de caz în actul de acuzare.

Nu a mai suportat abuzurile

În septembrie 2015, tânăra de 19 ani a decis să pună capăt celor 10 ani de sclavie sexuală şi s-a mutat la un băiat pe care îl cunoscuse pe o reţea de socializare. Înainte de a pleca de acasă, i-a lăsat tatălui său un jurnal cutremurător, în care a consemnat fiecare moment de groază, durere şi ruşine pe care l-a trăit în aceşti ani de abuzuri sexuale.

Tatăl său i-a anunţat dispariţia la Poliţie, dar le-a predat oamenilor legii şi jurnalul. “La data de 29 septembrie 2015, în jurul orei 19:00, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat numitul S.I., tatăl persoanei vătămate şi al inculpatului, care a sesizat poliţia cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, nu a mai revenit acasă după terminarea orelor de curs. S.I. a predat organelor de cercetare penală un jurnal intim aparţinând fiicei sale, găsit într-o borsetă de-a sa, în care era consemnat faptul că, vreme de mai mulţi ani, aceasta fusese abuzată sexual de fratele său, cu 7 ani mai în vârstă. Persoana vătămată a precizat, printre altele, că ultimul act sexual întreţinut cu inculpatul a avut loc cu câteva zile înainte de a pleca de la domiciliu”, au consemnat anchetatorii.

Poliţiştii au rămas fără cuvinte după citirea jurnalului, iar unii dintre ei au recunoscut că le-au dat lacrimile după această experienţă. Tânăra îşi structurase jurnalul pe trei capitole (”frate”, ”părinţi” şi ”ani din copilărie”), iar cele consemnate vorbesc de la sine: ” “Având un frate mai mare, ar trebui să te protejeze, nu să te facă să suferi. Când acel frate care te bate fără să greşeşti şi abuzează de tine de la 6 ani şi până la 17 ani... Care îţi distruge viaţa şi spune că îţi vrea binele. Care e frate doar în scris şi pe la spate te abuzează sexual sau te atinge peste tot. Te bate, te sperie, te ameninţă - acesta e frate sau un gunoi?” “La 25 de ani (fratele - n.r.) te controlează, are fantezii cu propria soră şi te ameninţă cu moartea dacă spui ceva. Dacă are chef, te foloseşte ca pe un sac de box... Un Demon e prea puţin spus, eşti un gunoi ratat!. Uneori, stau cu frică seara, să nu mor sau altceva... Şi părinţii cum pot gândi ca iarna (fratele - n.r.) să stea cu mine în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat! Nu au minte!”

Mădălin S. a recunoscut că şi-a abuzat sora, dar a declarat că aceasta venea de bunăvoie la el ca să-i permită accesul la Internet sau ca să poată ieşi în oraş. A picat însă testul cu detectorul de minciuni şi, după doi de cercetări, poliţiştii l-au trimis în judecată pentru viol. Acesta riscă acum până la 12 ani de închisoare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite