Judeţul Brăila a înregistrat cel mai mic număr de infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore din România

Judeţul Brăila a înregistrat cel mai mic număr de
infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore din România

Foto: arhivă Adevărul

Din păcate, 8 persoane au decedat, ridicând la 221 numărul  brăilenilor care au pierdut lupta cu virusul de la începutul pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doar 10 persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 în judeţul Brăila în ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic număr de persoane infectate înregistrat în România în intervalul de timp amintit.

14 persoane au fost declarate vindecate, iar 8 persoane au decedat (5-Brăila, 1-Şuţeşti,1-Unirea,1-Vişani). De la începutul pandemiei, 5.127 de persoane, din care 182 sunt din alte judeţe, au fost confirmate pozitiv, iar 977 au fost declarate vindecate după ce au primit tratament de specialitate în spitalele brăilene.

221 de persoane au decedat după infectarea cu noul coronavirus de la debutul pandemiei. În momentul de faţă, 686 de persoane sunt în carantină la domiciliu, 40 de persoane sunt în izolare la domiciliu, iar 224 de persoane sunt internate în spitalele brăilene.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Situaţie critică la Galaţi. Nu mai sunt locuri în spitale pentru persoanele confirmate cu COVID-19

De unde crede Simona Halep ca ar fi luat coronavirusul! Cu ce simptome s-a confruntat până la vindecare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările