Jucătoarele Naţionalei de handbal au votat la Brăila. „Am vrut să votez pentru că fac parte din generaţia care va trăi în România după aceste alegeri”

Jucătoarele Naţionalei de handbal au votat la Brăila. „Am vrut să votez pentru că fac parte din generaţia care va trăi în România după aceste alegeri”

Naţional de Handbal la vot la Brăila FOTO Sorin Pană

Echipa naţională se află la Brăila pentru a se pregăti pentru competiţia internaţională „Trofeul Carpaţi”. Fetele s-au arătat foarte mândre că îşi exprimă votul şi au trecut repede peste momentul jenant de la început, când un „băgător de seamă” (observator din partea unui partid, se pare) le-a spus că n-au ce căuta acolo.

Componentele echipei naţionale de handbal feminin a României au votat pe 26 mai 2019 la Brăila, unde se află într-un cantonament de pregătire a „Trofeului Carpaţi”.

Fetele s-au prezentat la secţia de votare nr. 56, din zona centrală a oraşului, iar momentul a fost cât pe ce să fie umbrit de un „băgător de seamă” (se pare că este vorba de un observator al unui partid politic), care a găsit de cuviinţă să le spună, cu de la sine putere, că nu au cum să voteze acolo pentru că este o secţie destinată doar celor care locuiesc în zonă. Din fericire, situaţia s-a lămurit rapid.

Federaţia Română de Handbal a postat pe site-ul propriu fotografii cu fetele la vot, plus câteva reacţii.

”Votat! Naţionala feminină de handbal, aflată la Brăila în pregătire pentru Trofeul Carpaţi de la sfârşitul săptămânii viitoare, şi-a făcut timp să meargă astăzi la vot”, a anunţat FR Handbal.

”Am votat pentru că am dreptul să o fac. Am vrut să votez pentru că fac parte din generaţia care va trăi în România după aceste alegeri”, a spus handbalista Cristina Laslo, citată de FR Handbal.

CITIŢI ŞI:

Cum sunt distorsionate alegerile. Căsuţa din Galaţi cu 1.921 de locuitori fictivi, toţi înscrişi în listele de alegători

PSD reclamă nereguli la alegeri în municipiul Galaţi. Reclamaţiile vizează în mod special votul pentru referendum

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: