Jandarmii intră în dispozitiv pentru Sărbătorile Pascale

Jandarmii intră în dispozitiv pentru Sărbătorile Pascale

Jandarmii brăileni promit că vor face tot posibilul pentru protejarea cetăţenilor în perioada sărbătorilor de Paşte. Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila a anunţat că vor fi asigurate măsuri de ordine şi siguranţă publică în zona a 18 biserici din municipiu, 10 lăcaşe de cult din judeţ, precum şi la mănăstirea "Sf. Pantelimon" din staţiunea Lacu Sărat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmeria Brăila recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii să le acorde o atenţie deosebită, pentru a fi evitate situaţiile în care aceştia se rătăcesc.

În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: