Jandarmii brăileni promit că îşi vor da silinţa să menţionă ordinea publică în perioada minivacanţei de 1 Mai

Jandarmii brăileni promit că îşi vor da silinţa să menţionă ordinea publică în perioada minivacanţei de 1 Mai

FOTO Florentin Coman

Jandarmii brăileni dau asigurări că vor patrula în zonele şi pe arterele intens circulate ale municipiului, precum şi în zonele de agrement, cluburi etc, pentru a fi în măsură să intervină de urgenţă pentru prevenirea şi combaterea, la nevoie, a incidentelor ce ţin de ordinea şi liniştea publică.

Jandarmii reamintesc că sunt prevăzute amenzi cuprinse între 500 şi 1.500 lei, pentru tulburarea liniştii locuitorilor, prin utilizarea de aparatură muzicală la o intensitate excesivă, în corturi, alte amenajări sau în spaţii neacoperite situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social.

Pentru ca minivacanţa de 1 Mai să decurgă fără incidente, jandarmii recomandă cetăţenilor să nu lase bunurile personale nesupravegheate, în perioada în care se află în locuri publice destinate relaxării. Nu este indicat să se poarte, în astfel de locuri de agrement, bijuterii sau bunuri de mare valoare, ori sume mari de bani. În momentul în care se parchează autoturismul, trebuie verificat cu atenţie dacă acesta are portierele închise şi geamurile ridicate.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: