Jandarmi brăileni avansaţi în grad înainte de termen

Jandarmi brăileni avansaţi în grad înainte de termen

FOTO Jandarmeria Brăila

Un ofiţer şi cinci subofiţeri din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Brăila au fost avansaţi în grad, joi, 3 aprilie, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Aceştia au obţinut rezultate meritorii în activitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Din ordinul ministrului Afacerilor Interne, din cadrul Jandarmeriei Brăila a fost avansat înainte de termen un ofiţer, iar prin ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române, au fost avansaţi înainte de termen cinci subofiţeri", a precizat plt. maj Sorin Neftode din cadrul Jandarmeriei Brăila. Tot pentru marcarea împlinirii a 164 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei, la IJJ a fost arborat drapelul naţional la sediul inspectoratului şi s-a intonat imnul de stat.

În ziua de 8 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila organizează, începând cu ora 10.00, Ziua Porţilor Deschise. Elevii şi brăilenii interesaţi să vadă unele elemente din dotarea jandarmilor sunt aşteptaţi la eveniment, liceenii având la dispoziţie şi standul de informare referitor la posibilitatea urmării unei cariere militare. Vizitatorii vor avea ocazia să urmărească şi un exerciţiu demonstrativ prezentat de luptătorii Detaşamentului Mobil de Intervenţie.

 

Citiţi şi 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: