ISU Brăila amendează pe rupte cluburi şi discoteci din municipiu şi judeţ

ISU Brăila amendează pe rupte cluburi şi discoteci din municipiu şi judeţ

FOTO adevarul.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” Brăila se află în plină campanie de verificări a cluburilor, discotecilor şi pub-urilor care îşi desfăşoară activitatea la nivelul municipiului Brăila dar şi în mediul rural. Acţiunea se face în comun cu Poliţia şi Jandarmeria. Până în prezent au fost amendate 12 societăţi comerciale, dintre care una în municipiu şi 11 în judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

În municipiu, a primit o amendă de 1.000 de lei, pentru că nu deţine autorizaţie de securitate la un bar situat la subsolul unei clădiri situate pe Str. Eminescu, nr. 19. Potrivit Biroului de Presă al ISU Brăila, administratorii firmei respective solicită în prezent consultanţă pentru demararea procedurii de autorizare.


În judeţ, au fost sancţionate, până în prezent, cu câte 500 de lei, discoteci din localităţile Însurăţei, Bărăganu, Tufeşti, Victoria, Viziru, Vădeni, Latinu, Romanu, Stăncuţa, Spiru Haret. Deşi au capacităţi reduse şi nu necesită autorizaţii de securitate la incendiu, acestea au fost găsite cu diverse nereguli ce ar fi putut duce la apariţia unor sinistre, cum ar fi instalaţii electrice necorespunzătoare sau lipsa extinctoarelor.

Ofiţerul de relaţii publice al ISU "Dunărea", lt. col. Ştefan Stoian, anunţă că acţiunile vor continua şi în zilele următoare, în toate comunele şi satele din judeţul Brăila. Acestea se derulează ca urmare a unui ordin emis de Ministerul Afacerilor Interne, după tragedia din clubul bucureştean Colectiv.

Cititi si 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: