Infractori condamnaţi, identificaţi de poliţişti şi încarceraţi. Doi dintre aceştia au ajuns după gratii pentru tăiere fără drept de arbori

Infractori
condamnaţi, identificaţi de poliţişti şi încarceraţi. Doi dintre aceştia au
ajuns după gratii pentru tăiere fără drept de arbori

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii i-au depistat şi încarcerat pe cinci tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 26 de ani, pe numele cărora fuseseră emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 15 februarie, poliţiştii brăileni au organizat o acţiune, pe raza judeţului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii.

”Cu această ocazie, poliţiştii i-au depistat pe cinci tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 26 de ani. Pe raza comunei Bărăganul a fost depistat un localnic, în vârstă de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Făurei a emis, la data de 15.02.2019, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an  şi  421 zile pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Pe raza comunei Zăvoaia au fost depistaţi doi localnici, cu vârsta de 21 şi 23 de ani, pe numele cărora Judecătoria Făurei a emis, la data de 13.02.2019, mandate de executare a pedepsei închisorii de 2 ani şi 2 luni, respectiv 2 ani, 8 luni şi 10 zile închisoare. Ambii au fost condamnaţi pentru comiterea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul naţional şi  furt de arbori tăiaţi din pădure, iar tânărul de 23 de ani şi pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Pe raza municipiului Brăila a fost depistat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 11.04.2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii de 9 luni pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Cei cinci tineri au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările