Infractor condamnat, identificat şi reţinut pe stradă de poliţişti. A căzut în plasa oamenilor legii în urma unei verificări de rutină

Infractor condamnat,
identificat şi reţinut pe stradă de poliţişti. A căzut în plasa oamenilor legii în urma unei verificări de rutină

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 19 ani, condamnat pentru furt, care se sustrăgea de la executarea pedepsei, a fost reţinut de poliţişti şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 octombrie, în intervalul orar 06,00-08,00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila au organizat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate de executare a pedepsei închisorii şi de arestare preventivă.

”Cu această ocazie, poliţiştii l-au depistat pe un brăilean,în vârstă de 19 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, la data de 24.09.2018, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

citeste totul despre: