Inconştienţa unui şofer: i-a dat unui prieten un tractor cu remorcă ca să se plimbe, deşi ştia că nu are permis de conducere

Inconştienţa unui
şofer: i-a dat unui prieten un tractor cu remorcă ca să se plimbe, deşi ştia că
nu are permis de conducere

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 28 şi 44 de ani, sunt cercetaţi pentru conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea unui ansamblu de vehicule pentru conducere unei persoane care nu deţine permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 3 iulie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Ccmunal Şuţeşti l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule compus dintr-un tractor  şi o remorcă, pe DN 22, pe raza localităţii Şuţeşti.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, tractorul fiindu-i încredinţat de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani care avea cunoştinţă despre acest lucru.  În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea unui ansamblu de vehicule pentru conducere unei persoane care nu deţine permis” a declarat suinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

O zi mai târziu, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din satul Perişoru, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele bărbatului a fost deschis acum un dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările