Inconştienţa unui părinte: şi-a lăsat maşina pe mâna copilului minor ca să înveţe să şofeze

Inconştienţa unui
părinte: şi-a lăsat maşina pe mâna copilului minor ca să înveţe să şofeze

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au depistat în trafic un adolescent de 16 ani, care învăţa să conducă. Maşina îi aparţinea tatălului său, care va răspunde penal alături de fiul său pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere, respectiv conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 16 martie, ora 18,45, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce era condus pe raza localităţii Valea Cânepii.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul vehiculului era un minor, în vârstă de 16 ani, din satul Valea Cânepii, vehiculul fiindu-i încredinţat de către tatăl său cu scopul de a învăţa să conducă”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Adolescentul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în timp ce tatăl său va răspunde penal pentru încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: