Inconştienţă la volan. Şoferi surprinşi de poliţişti în trafic după ce consumaseră cantităţi apreciabile de alcool

Inconştienţă la
volan. Şoferi surprinşi de poliţişti în trafic după ce
consumaseră cantităţi apreciabile de alcool

Cei care pică testarea cu aparatul Drager, se aleg cu dosare penale Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, cu vârsta de 27 şi 33 de ani, se vor alege cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului după ce testarea cu aparatul Drager a arătat că aceştia băuseră bine înainte de a se urca la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un bărbat,  în vârstă de 33 de ani, din judeţul Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 22, pe raza localităţii Tudor Vladimirescu, sub influenţa băturilor alcoolice.

”În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,48 mg/l. Totodată, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Cu o zi în urmă, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila  au depistat în trafic un alt brăilean, în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Dorobanţilor din Brăila, sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat că aceasta avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,84 mg/l. Şoferii băuţi s-au ales cu dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

citeste totul despre: