Incendiu izbucnit într-un bloc din Brăila de la o lumânare lăsată pe o canapea. Două feţite, de 6 şi 8 ani, şi mama lor au fost evacuate de pompieri

Incendiu izbucnit
într-un bloc din Brăila de la o lumânare lăsată pe o canapea. Două feţite, de 6
şi 8 ani, şi mama lor au fost evacuate de pompieri

Foto: arhivă Adevărul

Pompierii au intervenit, miercuri, 5 iunie, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc situat pe strada Mircea Mălăeru din Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila au intervenit marţi, 5 iunie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul al treilea al unui bloc situat pe strada Mircea Mălăeru din Brăila.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o lumânare lăsată pe o farfurie de plastic, pe o canapea.

Flăcările au mistuit toate bunurile din camera unde fusese aprinsă lumânarea, iar reprezentanţii ISU Brăila au fost nevoiţi să evacueze două feţite, de 6 şi 8 ani, şi pe mama lor, care locuiau la etajul 4,  chiar deasupra apartamentului cuprins de flăcări, din cauza fumului.

Din fericire, nici fetiţele, nici mama lor nu au suferit o intoxicaţie cu fum, astfel că u a mai fost necesară transportarea acestora la spital.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: