Hoţii în serie care au terorizat un oraş timp de un an. Au spart şapte apartamente şi trei case, furând bunuri de peste 50.000 de euro

Hoţii în serie care
au terorizat un oraş timp de un an. Au spart şapte apartamente şi trei
case, furând bunuri de peste 50.000 de euro

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au reţinut doi bărbaţi, de 32 şi 50 de ani, după ce au stabilit că aceştia sunt autorii mai multor furturi din locuinţe. Hoţii au furat centrale termice, electrocasnice şi parfumuri, dar şi diverse sume de bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 22 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila i-au identificat pe doi brăileni, cu vârsta de 32 şi 50 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

”În  perioada mai 2018- martie 2019,  cei doi bănuiţi ar fi pătruns, prin efracţie, în 10 locuinţe de pe raza municipiului, dintre care 7 apartamente şi 3 case, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (centrale termice, electrocasnice, parfumuri) şi sume de bani, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Prejudiciul creat, în valoare totală de 117.750 de lei şi 24.700 de euro, a fost recuperat parţial. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele celor doi bărbaţi pentru furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: