Hoţ din buzunare identificat de poliţişti. Le fura portofelele bătrânilor care circulau cu mijloacele de transport în comun

Hoţ din buzunare
identificat de poliţişti. Le fura portofelele bătrânilor care circulau cu mijloacele
de transport în comun

Foto: arhivă Adevărul

Un bucureştean de 45 de ani este cercetat pentru furt calificat, după ce s-a stabilit că este autorul mai multor furturi comise în mijloacele de transport în comun sau de la persoane de vârsta a treia care se aflau la cumpărături.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 23 mai, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila au depistat un bărbat, în vârstă de 45 ani, din Bucureşti, bănuit de comiterea de furturi din buzunare în mijloacele de transport în comun.

”În ziua de 5 ianuarie, bărbatul ar fi sustras portofelul unei femei, în vârstă de 51 de ani, din Brăila, în timp ce călătorea cu un microbuz, iar la data de 4 decembrie 2017, ar fi sustras portofelul unei brăilence, în vârstă de 72 de ani, în timp ce se afla la cumpărături.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În aceeaşi zi, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Gemenele, bănuit de comiterea unui furt. Acesta este suspectat că., pe 7 aprilie, ar fi sustras un telefon mobil din incinta unei societăţi comercale din municipiul Brăila. Prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti şi predat persoanei reclamante, tânărul fiind cercetat pentru furt.

Tot pe 23 mai, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Movila Miresii, bănuit de comiterea unui alt furt.

Minorul este suspectat că, pe 18 mai, ar fi sustras un telefon mobil din incinta unui cafe-bar de pe raza localităţii. Prejudiciul a fost recuperat de către oamenii legii, care au deschis un dosar penal pe numele minorului pentru furt calificat.

citeste totul despre: