„Haret” a pierdut „meciul” cu procurorii brăileni/ Află de aici amănunte legate de caz

Arestat în urmă cu o săptămână, Spiru Buricea, zis „Haret", unul dintre veteranii grupărilor brăilene, rămâne în arest. Buricea, care este apărat de doi cunoscuţi avocaţi brăileni, a pierdut recursul declarat împotriva mandatului de arestare.

Ştiri pe aceeaşi temă

El este acuzat că a provocat scandal public, că a urcat pe capota unui BMW şi că a lovit trei persoane - un bărbat şi două femei - care se aflau pe bacul Brăila-Smârdan.

Anchetatorii vor să-l pună sub acuzaţie pe un al personaj implicat, Dumitru Cojocaru.

„S-a început urmărirea penală împotriva lui Dumitru Cojocaru, urmând să fie cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Incidentul din seara zilei de 15 august a avut drept punct de plecare protestul pasagerilor de pe bac, cărora li se percepuse tarif de noapte, dublu decât cel de zi", a precizat judecătorul Vasilica Roş, de la Tribunalul Brăila.

Groază pe bac

În acel moment, pe bac erau 11 autoturisme, plus pasageri. La sosire, nimeni n-a mai vrut să coboare de pe bac, până nu primeşte diferenţa de tarif înapoi.

„Inculpatul a declarat că a auzit scandal şi a mers să vadă ce se întâmplă. A agresat fizic şi verbal un bărbat şi două femei. A fost pe bac împreună cu un apropiat, Daniel Covalschi", a precizat magistratul.

Cei bătuţi - Aurel Moise, Mariana Moise şi Carmen Moise - se aflau într-un BMW, pe care „Haret" a urcat cu picioarele, distrugându-i capota.

Mariana, proprietara autoturismului distrus, a prezentat urme de violenţă la nivelul feţei, iar Carmen Moise, echimoze la braţ, coapsă şi ceafă. Anchetatorii spun că, de frică, cei mai mulţi pasageri s-au închis în autoturisme.

N-au putut părăsi nici bacul, pentru că rampa nu fusese lăsată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările