Gheorghe Bunea Stancu, eliberat miercuri din Penitenciarul Focşani. Ce alte dosare îl aşteaptă la revenirea acasă

Gheorghe Bunea Stancu, eliberat miercuri din Penitenciarul Focşani. Ce alte dosare îl aşteaptă la revenirea acasă

Bunea Stancu va fi liber

După mai multe încercări nereuşite de a scăpa din penitenciar, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila a obţinut astăzi decizie definitivă din partea magistraţilor Tribunalului Vrancea la cererea sa de a fi eliberat condiţionat.

Ştiri pe aceeaşi temă


După un an şi patru luni de puşcărie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, va fi pus astăzi în libertate de Penitenciarul Focşani.

Magistraţii Tribunalului Vrancea au respins apelul DNA la decizia magistraţilor de  la Judecătoria Focşani, de a-l elibera condiţionat pe baronul din Brăila.

Stancu a fost condamnat în aprilie 2015  la 3 ani de închisoare, în dosarul “Mită la PSD”.

El a beneficiat şi de o reducere a pedepsei, pentru că a împlinit vârsta de 60 de ani, fapt care i-a facilitat intrarea în comisia de liberare condiţionată.

În prezent, Gheorghe Bunea Stancu mai este judecat şi în alte dosare de corupţie, fiind acuzat de prejudicii aduse statului în perioada când a avut pe mână soarta judeţului Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: