Gest impresionant al unui tânăr: a returnat un rucsac cu sute de euro şi mii de franci elveţieni, dar şi mai multe carduri bancare

Gest impresionant al
unui tânăr: a returnat un rucsac cu sute de euro şi mii de franci elveţieni,
dar şi mai multe carduri bancare

Rucsacul a fost înapoiat proprietarei Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 20 de ani dintr-o localitate brăileană a anunţat Poliţia după ce a găsit un rucsac într-un parc. În urma verificărilor, oamenii legii au găsit în rucsac mai multe sume de bani, carduri bancare, un inel din metal galben, un lănţişor din metal argintiu şi mai multe chei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 12 septembrie, Poliţia municipiului Brăila a fost sesizată, prin apel 112, de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, cu privire la faptul că, în timp ce se plimba împreună cu un prieten de 19 ani, din comuna Gropeni, printr-un parc din municipiu, au găsit un rucsac abandonat pe o bancă.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au găsit în rucsacul în cauză documentele de identitate ale unei brăilence, în vârstă de 31 de ani, împreună cu patru carduri bancare, un portofel care conţinea 680 de euro, 2.800 de franci elveţieni şi 185 de lei, un inel din metal galben, un lănţişor din metal argintiu, chei şi alte bunuri de îngrijire personală”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila. Tânărul care a găsit rucsacul a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Bunurile au fost returnate proprietarei.

citeste totul despre: