Garajele din Brăila mai rămân pe poziţie pentru o perioadă. Primăria nu şi-a făcut o prioritate din demolarea lor

Garajele din Brăila mai rămân pe poziţie pentru o perioadă. Primăria nu şi-a făcut o prioritate din demolarea lor

FOTO Florentin Coman

Primăria Brăila nu consideră o prioritate desfiinţarea garajelor de pe raza municipiului. Cel puţin pentru moment, proprietarii acestora nu au motive de îngrijorare. Potrivit conducerii Primăriei, mai întâi se va proceda la mărirea spaţiilor de parcare, apoi se va pune problema demolării garajelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Prioritar pentru noi este curăţarea spaţiilor dintre blocuri. Pe lângă acest lucru deja suntem în discuţii privind proiectarea unor parcări în aceste spaţii pe care le curăţăm în prezent. Asta o să facem în mai multe cartiere din municipiul Brăila, pentru a arăta că începem aceste lucruri. Abia în plan secund sunt garajele.

Pentru noi este absolut primordial să ecologizăm toate aceste spaţii, să facem locuri de parcare pentru că sunt foarte multe locuri virane. Abia după aceea vom discuta de garaje. Nu cred că este oportun ca acum să demolăm garaje şi să nu oferim alternativa unei parcări. După aceea putem să avem o discuţie într-adevăr, dar momentan nu este cazul”, spune primarul Marian Dragomir.

Edilul-şef a mai precizat că eventualele demolări de garaje vor avea loc doar în anumite zone, atunci când va fi cazul. „Sunt zone unde va fi necesar să scoatem unele dintre garaje şi zone în care nu vom face niciodată parcări. Pentru că ele sunt pe străzi lăturalnice, aşa cum avem cazuri în Vidin, mai sunt şi pe Buzăului, pe drumul de lângă Spital. Acolo nu vom interveni foarte curând”, a conchis sursa citată.

Cititi si

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările