Furturi în serie pe platforma industrială de la Chiscani. Hoţii au furat electronice şi alte bunuri în valoare de 8.000 de lei

Furturi în serie pe
platforma industrială de la Chiscani. Hoţii au furat electronice şi alte bunuri
în valoare de 8.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au identificat trei tineri bănuiţi de comiterea a trei infracţiuni de furt şi furt calificat. Aceştia sunt suspectaţi că au furat laptopuri, scule electrice, unelte de construcţie şi mai multe cabluri electrice.

Luni, 6 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiilor 2 Poliţie Rurală Brăila i-au identificat pe trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani, din localitatea Chiscani, bănuiţi de comiterea a trei infracţiuni de furt şi furt calificat.

”În perioada 19 - 28 martie 2020, cei trei bănuiţi ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta a 2 societăţi comerciale, situate pe Platforma Industrială Chiscani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum: două laptopuri, scule electrice, unelte de construcţie, cabluri electrice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bunurile sustrase, în valoare totală de 8.000 de lei, au fost recuperate în totalitate de poliţişti. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub suspiciunea de furt şi tentativă de furt calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: