FOTOGALERIE: Înghesuială la Bursa locurilor de muncă de la Polivalentă

Încă de la ora 08.30, sute de brăileni şomeri s-au adunat în faţa Sălii Polivalente „Danubius" pentru a prinde un loc în faţă la „Bursa generală a locurilor de muncă" organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO AICI

Odată trecuţi de uşă oamenii au început să-şi caute locul de muncă potrivit trecând prin faţa tuturor angajatorilor prezenţi pentru a nu cumva să rateze vreun posibil job. Unii au plecat după numai câteva minute nemulţumiţi de ofertă, în timp ce alţii au vorbit cu mai mulţi angajatori.

Din cei 1.200 de angajatori contactaţi de agenţie, doar 35 au răspuns invitaţiei şi au venit cu 330 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate.

Noutatea acestui an a constat în faptul că a fost realizat un punct de informare şi consiliere pentru cei care doresc să plece la muncă în străinătate, respectiv în Italia, în domeniul hotelier. Oferta pentru ei rămâne valabilă până pe data de 27 aprilie 2010.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările