FOTO Ultima oră: Iubitorii de animale au protestat în fața Primăriei

Câteva zeci de brăileni, membri ai Federației Române pentru Protecția și Controlul Animalelor și-au exprimat astăzi nemulțumirea față de uciderea patrupedelor. Însoțiți de credincioșii lor tovarăși, iubitorii de animale și-au dat întâlnire în fața Palatului Administrativ, pentru a-și arăta dezaprobarea față de activitatea APAM Brăila, condusă de Vasile Horez și față de nepăsarea autorităților.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dați click aici pentru a vedea imagini de la protestul iubitorilor de animale

Deși puțini la număr, protestatarii s-au făcut auziți și au scandat lozinci atât la adresa administrației locale, cât și la adresa celor care maltratează și ucid animalele.

Strigăte precum: „Jos Horez!", „Criminalii!", „Degeaba construiți biserici dacă omorâți animalele" sau „Ocrotiți animalele" au răsunat în Piața Independenței pe tot parcursul protestului.

Pensionarii se îmbrâncesc cu jandarmii şi forţează intrarea în Prefectura din Brăila

„Aveam în îngrijire șase câini, de la Piața Concordia. Deși i-am sterilizat, mi i-a luat Horez și i-a omorât. De ce nu spune nimeni nimic atunci când sunt otrăviți câinii pe Faleză? Ceea ce vrem noi este să se respecte hotărârea Primăriei, să fie luați doar câinii violenți și cei pentru care s-au făcut reclamații", ne-a declarat Neluța Pisică, una dintre participantele la acțiunea de astăzi.

Pe de altă parte, protestatarii s-au arătat nemulțumiți de faptul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările