FOTO Patinoarul din Brăila, unul dintre cele mai moderne din ţară, îşi aşteaptă clienţii

FOTO Patinoarul din Brăila, unul dintre cele mai moderne din ţară, îşi aşteaptă clienţii

Patinoarul este pregătit pentru clienţi   FOTO Florentin Coman

În actualul sezon, patinoarul din Brăila îşi va deschide porţile pentru public începănde de vineri, 12 decembrie. Amatorii de patinaj vor putea să se bucure de gheaţa aflată sub cupola patinoarului administrat de Primărie, plătind exact aceleaşi tarife practicate şi în anii trecuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taxa de acces a rămas la 4 lei/oră/persoană, existând posibilitatea să se achite 2 lei, pentru doar jumătate de oră petrecută pe gheaţă. Tariful pentru închirierea patinelor este de 5 lei/ora/persoană, iar cine vrea să-şi ascută patinele trebuie să plătească 4 lei/pereche.

Şi programul a rămas neschimbat, după cum urmează: lunea, miercurea şi vinerea, patinoarul este disponibil pentru public între orele 13.00 şi 21.00. Sâmbăta şi duminica, este program cu public între orele 9.00 şi 21.00. În fiecare zi, există trei pauze pentru refacerea gheţii, între orele 12.00 şi 13.00, 15.00 şi 16.00, 18.00 şi 19.00.

Patinoarul din Brăila a fost inaugurat în 2008, după ce autorităţile au tot promis, încă din anii '90 că le vor oferi brăilenilor posibilitatea să patineze la ei în oraş, pentru a nu mai fi nevoiţi să meargă în Galaţi ca să facă asta.

Pentru ca s-a dorit a fi unul dintre cele mai moderne patinoare din tară, care să raspundă totodată şi celor mai ridicate norme de siguranţă, pentru constructia sa s-au alocat aproximativ 1 milion de euro. Patinoarul este administrat de Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală, din cadrul Primăriei Brăila.

Citiţi şi

Prima ninsoare în Baia Mare ar putea aduce şi deschiderea patinoarului. Se fac ultimele pregătiri

Patinoarul din Brăila a fost inaugurat în 2008   FOTO Florentin Coman

Imagini din aceeasi galerie
  • Patinoarul din Brăila a fost inaugurat în 2008   FOTO Florentin Coman
  • Patinele se pot închiria cu ora   FOTO Florentin Coman
  • Gheaţa este pregătită   FOTO Florentin Coman
  • Tariful afişat de administraţia patinoarului   FOTO Florentin Coman
  • Orele de funcţionare   FOTO Florentin Coman
  • Gheaţa este pregătită   FOTO Florentin Coman
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: