FOTO Mărturii din trenul groazei blocat la Făurei

FOTO Mărturii din trenul groazei blocat la Făurei

Imagini din trenul groazei. FOTO: Marius Martin, pasager în tren

Deşi au căldură şi hrană acum, călătorii blocaţi în trenul de la Făurei au ajuns în culmea disperării. Nu-şi mai doresc decât să ajungă acasă. Un călător din acest tren ne povestea că trebuia să ajungă în Danemarca, dar acum vrea să se întoarcă măcar la Galaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 16.00 Unul dintre fotbaliştii Oţelului, care a scăpat din „trenul groazei" a povestit coşmarul pe care l-a trăit, spune că nu se simte vinovat pentru această păţanie, dar este şi uluit pentru faptul că autorităţile au trimis un utilaj de deszăpezire fără motorină. Citeşte mai multe AICI

Citeşte şi:
700 de oameni stau în trenuri înzăpezite de peste 40 de ore

Atenţie! Temperaturi de -25 de grade Celsius în Moldova. Vezi cum va fi vremea în următoarele zile în regiune

În urmă cu câteva ore la trenul în care sunt, de fapt, pasagerii din trei garnituri, a ajuns un convoi al Armatei şi Jandarmeriei, care le-a adus mâncare şi apă. Cei de la Primăria Făurei s-au mobilizat şi le asigură asistenţă medicală şi hrană.

Practic, trenul este ţinut la Făurei fiindcă aici este nod de cale ferată şi poate fi alimentat, călătorii fiind în siguranţă.

"Eu stau de 40 de ore în tren, avem căldură, ce-i drept, avem şi hrană şi de toate, numai că vrem acasă. Ne-am pierdut răbdarea. Sunt asistenţi medicali care-i caută pe cei bolnavi să le acorde îngrijiri. Era un asistent care mă întreba de un pacient căruia voia să-i scoată firele, că era operat. Sunt oameni în vârstă care primesc îngrijiri medicale. Eu sunt tânăr şi o iau ca pe o aventură, dar cei mai în vârstă sunt cu nervii întinşi la maximum. Trebuia să ajung la Ploieşti şi de acolo să plec în Danemarca, acum nu-mi doresc decât să stau în Galaţi", ne-a declarat Marius Martin, de 26 de ani.

Reamintim că în acelaşi tren a fost şi echipa de fotbal Oţelul Galaţi, însă, azi-noapte, jucătorii au fost luaţi de jandarmi şi duşi în incinta spitalului din Făurei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: