FOTO Cei mai eficienţi patroni brăileni şi-au acordat o seară relaxantă la Balul Oamenilor de Afaceri , un eveniment organizat în premieră la Brăila

FOTO Cei mai eficienţi patroni brăileni şi-au acordat o seară relaxantă 
la Balul Oamenilor de Afaceri , un eveniment organizat în premieră la 
Brăila

Cele mai performante firme din Brăila au fost premiate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură  FOTO Florentin Coman

În organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila, Topul Firmelor a ajuns la cea de-a XXI-a ediţie. Spre deosebire de ediţiile precedente, de data aceasta participanţii care au avut de primit diplome şi trofee de excelenţă au fost invitaţi să participe şi la Balul Oamenilor de Afaceri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Topul firmelor a fost întocmit de specialiştii CCIA după criteriile de performanţă îndeplinite de-a lungul anului precedent. Au obţinut poziţii fruntaşe, în general, agenţii economici de tradiţie, care au rezultate bune în mod constant.

Firme precum şantierul naval "Vard" Brăila SA sau "Agricost" (arendaşul Insulei Mari a Brăilei n.n.) şi-au dovedit din nou întâietatea în domeniile lor de activitate. Cum era de aşteptat, "Concivia" SA şi "Tancrad" SRL, firme care au câştigat o mulţime de contracte cu bani publici, s-au clasat pe primul loc în domeniilor construcţiilor rezidenţiale, respectiv construcţiilor de drumuri.

Ca surpriză, se poate poate cosemna prezenţa doar pe locul III a firmei "Braiconf", la categoria "Întreprinderi Mari - fabricarea articolelor de îmbrăcăminte". La această categorie, pe locul I s-a situat firma "Rojin Textile" SRL, iar locul II a fost ocupat de "Enter 2" SA

Evenimentul a fost găzduit de sala de festivităţi Regal Events&Ballroom, din incinta fostului Club „Progresul”. La Balul Oamenilor de Afaceri, participarea a fost atât de numeroasă, încât spaţiul respectiv, foarte generos de altfel, s-a dovedit aproape neîncăpător.

Din programul artistic pregătit de organizatori au făcut parte un mic spectacol umoristic susţinut de caricaturistul Costel Pătrăşcanu şi un scurt recital al muzicianului Nicolae Voiculeţ, un maestru al naiului. O reprezentaţie de dansuri tradiţionale greceşti, susţinută de trei dansatori din rândul comunităţii elene din Brăila, precum şi melodiile populare româneşti cântate de formaţia „DeLaFUN” au completat această seară agreabilă a oamenilor de afaceri brăileni.

Citiţi şi

FOTO VIDEO Afaceriştii pe profit din Vrancea, răsplătiţi cu diplome de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură

Oamenii de afaceri brăileni au petrecut o seară relaxantă după Topul Firmelor  FOTO Florentin Coman

Imagini din aceeasi galerie
  • Oamenii de afaceri brăileni au petrecut o seară relaxantă după Topul Firmelor  FOTO Florentin Coman
  • Micul spectacol umoristic susţinut de caricaturistul Costel Pătrăşcan a fost foarte apreciat  FOTO Florentin Coman
  • Naistul Nicolae Voiculeţ i-a impresionat pe participanţi cu melodiile sale   FOTO Florentin Coman
  • Sala de festivităţi a fostului club Progresul a fost aproape neîncăpătoare  FOTO Florentin Coman
  • Dansurile tradiţionale greceşti au întreţinut atmosfera de petrecere   FOTO Florentin Coman
  • Dansurile tradiţionale greceşti au întreţinut atmosfera de petrecere   FOTO Florentin Coman
  • Şi melodiile populare româneşti au fost pe placul oamenilor de afaceri   FOTO Florentin Coman
  • Şi melodiile populare româneşti au fost pe placul oamenilor de afaceri   FOTO Florentin Coman
  • Organizat în premieră la Brăila, Balul Oamenilor de Afaceri poate fi considerat o reuşită   FOTO Florentin Coman
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: