FOTO Alegeri Parlamentare 2012: Cătălin Boboc, Mihai Dănuţ şi Mihail Ştefănescu, candidaţii Colegiului 2 Senat, la Brăila

FOTO Alegeri Parlamentare 2012: Cătălin Boboc, Mihai Dănuţ şi Mihail Ştefănescu, candidaţii Colegiului 2 Senat, la Brăila

Cei trei cer voturile brăilenilor pentru a intra în Senatul României. FOTO: ARHIVĂ ADEVĂRUL

Cătălin Boboc (USL), Mihai Dănuţ (PP-DD) şi Mihail Ştefănescu (FC), alături de un UDMR-ist pe care nu-l cunoaşte nimeni, Lorand Bador, şi vrânceanul Cucu Marcel candidează pe 9 decembrie în Colegiul 2, Senat, din Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

Senat 2 cuprinde colegiile 3 si 5 de deputaţi. În acest colegiu s-au înscris cinci candidaţi.
Boboc Cătălin propus de Uniunea Social Liberală este preşedintele PNL Brăila, născut în comuna Viziru, este în varsta de 36 de ani, căsătorit şi are un copil. A absolvit Universitatea Româno-Americană. Debutul în politica l-a făcut în anul 2003 în PNL, partid pe care îl şi conduce. În prezent este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Brăila.
Bodor Lorand propus de Uniunea Democrata Maghiara din Romania.
Cucu Marcel propus de Partidul Popular este membru al Partidului Popular, născut în judetul Vrancea, are 63 de ani este casatorit si are doi copii.
Ştefănescu Mihail propus de Alianţa Romania Dreaptă este preşedintele Partidului Noua Republica Brăila, născut în Brăila, în varsta de 54 de ani. Este căsătorit şi a absolvit Universitatea de Ştiinte Agricole şi Veterinare, în momentul de faţă este antreprenor.
Mihai Cristian Danuţ propus de Partidul Poporului-Dan Diaconescu este preşedintele organizatiei municipale PP-DD Brăila. În vârstă de 53 de ani, este căsătorit, are doi copii.
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările