Focar de COVID-19 la secţia de Terapie Intensivă de la Brăila. Un medic, cinci asistente şi patru infirmiere au fost confirmaţi pozitiv

Focar de COVID-19 la secţia de Terapie Intensivă de la
Brăila. Un medic, cinci asistente şi
patru infirmiere au fost confirmaţi pozitiv

FOTO arhivă Adevărul

Cadrele medicale infectate au fost izolate, iar spaţiul unde funcţionează Terapia Intensivă a fost dezinfectat. Contacţii cadrelor medicale infectate sunt monitorizaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un focar de COVID-19 a apărut la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Brăila. Un medic, cinci asistente şi patru infirmiere au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus şi au fost izolaţi.
 
Direcţia de Sănătate Publică Brăila a efectuat ancheta epidemiologică, iar contacţii cadrelor medicale infectate au fost identificaţi şi sunt în prezent monitorizaţi.
 
Conducerea unităţii medicale dă asigurări că există în prezent suficient personal care să asigure funcţionarea normală a secţiei de Terapie Intensivă. Spaţiul a fost între timp dezinfectat. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările