Fetiţă violată de zeci de ori. Femeia care o avea în grijă întreţinea raporturi sexuale cu violatorul ca să-i arate cum se face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat suspectat că a violat în mod repetat o fetiţă, încă de când aceasta avea 8 ani, a fost arestat de Judecătoria Brăila. Copila era amăgită cu dulciuri ca să accepte raporturile sexuale cu individul, iar femeia care o avea în grijă o încuraja să suporte actele sexuale.

Caz revoltător la Brăila. Poliţiştii au descoperit că, timp de mai multe luni, din toamna anului 2018 şi până pe 9 decembrie 2020, la diferite intervale de timp, în două imobile de pe raza municipiului Brăila, un bărbat, pe nume Pietro Conte, a întreţinut  acte sexuale  cu o fetiţă, acum în vârstă de 10 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa. 

Anchetatorii au stabilit că totul s-a petrecut cu consimţământul femeii care avea în grijă copila, Fănuţa Boncu.  Mai mult decât atât, femeia întreţinea raporturi sexuale cu violatorul ca să-i arate fetiţei cum se face.

”Aceasta  din urmă, în schimbul promisiunii  şi oferirii de  dulciuri şi sume  de bani  modice  primite  de  la  inculpat, a determinat-o şi a încurajat-o pe minoră  să  suporte şi să întreţină acte sexuale  cu acesta. În acelaşi  scop, al convingerii şi indicării modului de realizare, cei doi inculpaţi au întreţinut raporturi şi acte sexuale în prezenţa minorei” , susţin procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Individul şi femeia care o avea în grijă pe fetiţă au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol în formă continuată şi coruperea sexuală a minorilor. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bătrânii perverşi care au transformat o fetiţă de 10 ani în jucărie sexuală, lăsaţi în libertate de judecători

Copilă de 16 ani, violată de tată şi lăsată însărcinată de frate. Sentinţe după povestea oribilă descoperită de procurori

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite