Fată răpită din staţia de autobuz şi obligată să facă sex oral. De ce i-a fost redusă pedeapsa violatorului

Fată răpită din staţia de autobuz şi obligată să facă sex oral. De ce i-a fost redusă pedeapsa violatorului

Foto: arhivă Adevărul

O adolescentă de 14 ani a rămas traumatizată pe viaţă după ce a fost forţată să se urce în maşina unui tânăr de 22 de ani, care a obligat-o să îi facă sex oral după ce anterior o lovise de mai multe ori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Mădălin Răzvan Mucea, un tânăr de 22 de ani, la patru ani de închisoare pentru viol, în timp ce complicele său, Răzvan Zidaru (15 ani) a scăpat cu o măsură educativă (asistarea zilnică pentru 6 luni).

Judecătoria Făurei îl condamnase iniţial pe Mădălin Răzvan Mucea la şase ani de închisoare. Judecătorii instanţei superioare i-au reţinut violatorului circumstanţe atenuante judiciare, mai exact împrejurările în care a comis fapta, care ar diminua gravitatea infracţiunii sau periculozitatea infractorului.

Cei doi au fost obligaţi să îi plătească victimei daune morale de 5.000 de lei, iar Mădălin Răzvan Mucea are interdicţia să se apropie la mai puţin de 150 de metri de adolescenta batjocorită şi să comunice cu ea după eliberarea din închisoare.

Mădălin Răzvan Mucea a fost pus sub acuzare după ce o adolescentă de 14 ani a depus plângere la Poliţie împotriva lui, acuzându-l că pe 17 decembrie 2017 a fost urcată cu forţa în maşina acestuia, un Audi A4, fiind împinsă şi bruscată să facă acest lucru de către Răzvan Zidaru.

În maşină se mai afla un adolescent, planul celor trei tineri fiind iniţial să se distreze în localitatea brăileană Jirlău. Când au ajuns în apropierea staţiei de autobuz din comună, Mădălin Răzvan Mucea a observat-o pe copilă şi a hotărât că trebuie să întreţină relaţii sexuale cu ea.

I-a făcut mai întâi câteva propuneri indecente, iar când a văzut că aceasta refuză să discute cu el şi s-a retras în refugiul staţiei de autobuz, i-a cerut lui Răzvan Zidaru să o aducă cu forţa în maşina pe care o conducea, iar minorul s-a conformat.

Mădălin Răzvan Mucea a oprit maşina la marginea localităţii, le-a cerut celorlalţi doi tineri să coboare, iar apoi a forţat-o pe adolescenta de 14 ani să îi facă sex oral, lovind-o de mai multe ori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările