Fată de 17 ani, din Brăila, bătută, tâlhărită şi violată de patru bărbaţi după ce a plecat în maşina unui necunoscut

Fată de 17 ani, din Brăila, bătută, tâlhărită şi violată de patru bărbaţi după ce a plecat în maşina unui necunoscut

FOTO Arhivă Adevărul

Cazul a fost sesizat prin 112 în cursul zilei de miercuri, 7 august 2019, iar căutările au început imediat. Ea a fost găsită aproape de miezul nopţii, undeva în zona şoselei dintre Galaţi şi Brăila (varianta dig). Ea a mărturisit oamenilor legii că ar fi vrut să ajungă din zona centurii Brăilei în oraş şi s-a urcat într-o maşină la ocazie. Şoferul a blocat uşile şi a dus-o într-o pădure, unde a fost bătută, jefuită şi violată.

O tânără în vârstă de 17 ani, din Brăila, care s-a urcat în maşina unui necunoscut pe drumul de centură al oraşului, dupăce acesta i-a spus că merge spre centru, susţine că a fost dusă cu forţa într-o pădure, unde a fost bătută, violată şi tâlhărită de patru bărbaţi.

Se pare că fata de 17 ani lucra în zona şoselei de centură a Brăilei şi a vrut să ajungă în oraş. Ea se afla în zona unei staţii de transport în comun când o maşină a oprit iar şoferul a întrebat-o dacă nu vrea să o ducă în oraş. Fără să bănuiască nimic rău, tânăra s-a urcat în maşină, iar de aici a început coşmarul.

Suspectând că lucrurile nu ar fi în regulă, o colegă de-a tinerei a încercat să o sune pe aceasta, pentru a afla dacă a ajuns cu bine acasă, însă nu i-a răspuns nimeni la telefon, aşa că s-a panicat şi a făcut apel la 112.

Poliţişti au început căutările până în momentul în care fata şi-a sunat soţul şi l-a anunţat că este undeva între Galaţi şi Brăila şi că a fost tâlhărită de şoferul maşinii şi violată de alţi trei bărbaţi.

„Este un dosar penal în lucru pentru viol şi tâlhărie. Ieri (miercuri - n.r.), în jurul orei 17.00, am fost sesizaţi de o femeie prin numărul unic de urgenţă 112 că pe şoseaua de centură o fată de 17 ani a urcat într-o maşină şi apoi nu a mai putut fi contactată telefonic. Poliţiştii au început căutările şi la un moment dat fata şi-a sunat soţul care era la Poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan. 

„Poliţiştii au stabilit că în urma unui conflict spontan izbucnit în maşină, fata a fost lovită şi i s-au luat telefonul mobil şi poşeta în care se aflau 200 de lei. Ea fost dusă la ieşirea din Brăila, într-o pădure de lângă şoseaua de pe dig spre Galaţi, unde ar fi întreţinut raporturi sexuale cu alţi trei bărbaţi, împotriva voinţei ei”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea agresorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: