Fată de 17 ani, din Brăila, bătută, tâlhărită şi violată de patru bărbaţi după ce a plecat în maşina unui necunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Adevărul
FOTO Arhivă Adevărul

Cazul a fost sesizat prin 112 în cursul zilei de miercuri, 7 august 2019, iar căutările au început imediat. Ea a fost găsită aproape de miezul nopţii, undeva în zona şoselei dintre Galaţi şi Brăila (varianta dig). Ea a mărturisit oamenilor legii că ar fi vrut să ajungă din zona centurii Brăilei în oraş şi s-a urcat într-o maşină la ocazie. Şoferul a blocat uşile şi a dus-o într-o pădure, unde a fost bătută, jefuită şi violată.

O tânără în vârstă de 17 ani, din Brăila, care s-a urcat în maşina unui necunoscut pe drumul de centură al oraşului, dupăce acesta i-a spus că merge spre centru, susţine că a fost dusă cu forţa într-o pădure, unde a fost bătută, violată şi tâlhărită de patru bărbaţi.

Se pare că fata de 17 ani lucra în zona şoselei de centură a Brăilei şi a vrut să ajungă în oraş. Ea se afla în zona unei staţii de transport în comun când o maşină a oprit iar şoferul a întrebat-o dacă nu vrea să o ducă în oraş. Fără să bănuiască nimic rău, tânăra s-a urcat în maşină, iar de aici a început coşmarul.

Suspectând că lucrurile nu ar fi în regulă, o colegă de-a tinerei a încercat să o sune pe aceasta, pentru a afla dacă a ajuns cu bine acasă, însă nu i-a răspuns nimeni la telefon, aşa că s-a panicat şi a făcut apel la 112.

Poliţişti au început căutările până în momentul în care fata şi-a sunat soţul şi l-a anunţat că este undeva între Galaţi şi Brăila şi că a fost tâlhărită de şoferul maşinii şi violată de alţi trei bărbaţi.

„Este un dosar penal în lucru pentru viol şi tâlhărie. Ieri (miercuri - n.r.), în jurul orei 17.00, am fost sesizaţi de o femeie prin numărul unic de urgenţă 112 că pe şoseaua de centură o fată de 17 ani a urcat într-o maşină şi apoi nu a mai putut fi contactată telefonic. Poliţiştii au început căutările şi la un moment dat fata şi-a sunat soţul care era la Poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan. 

„Poliţiştii au stabilit că în urma unui conflict spontan izbucnit în maşină, fata a fost lovită şi i s-au luat telefonul mobil şi poşeta în care se aflau 200 de lei. Ea fost dusă la ieşirea din Brăila, într-o pădure de lângă şoseaua de pe dig spre Galaţi, unde ar fi întreţinut raporturi sexuale cu alţi trei bărbaţi, împotriva voinţei ei”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea agresorilor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite