EXCLUSIV: La 104 ani, cea mai în vârstă femeie din Brăila a plecat la ceruri!

Elena Diac, născută pe 23 mai 1906, a încheiat socotelile cu lumea, părăsindu-i pe cei dragi. Femeia era cea mai vârstnică locuitoare din municipiul Brăila şi a doua din ţară după Ecaterina Găman, din satul Vintilă Vodă, judeţul Buzău, care are 106 ani.Acum, cel mai bătrân brăilean a rămas un bărbat de 101 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea a fost condusă astăzi pe ultimul drum de cei doi fii şi cei 18 nepoţi, strănepoţi şi stră-strănepoţi. Acum patru ani, la împlinirea centenarului a fost felicitată de primarul de atunci al municipiului, Constantin Cibu.


Trei regimuri


A trăit sub trei regimuri diferite. În perioada interbelică a lucrat la patron învăţând meseria de gratagiu. De altfel, cei mai în vârstă şi-o amintesc din vremurile când pregătea mici şi fleici la grătatrul din vechiul Obor, vizavi de actualul supermaket Billa, pe Şoseau Rm.Sărat.
Cel mai vârstnic brăilean este acum un bărbat care abia a împlinit 101 ani.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: