Durere fără margini la căpătâiul medicului SMURD Laura Vizireanu. Victima accidentului de elicopter va fi înmormântată joi

Durere fără margini la căpătâiul medicului SMURD Laura Vizireanu. Victima accidentului de elicopter va fi înmormântată joi

Medicii şi paramedicii SMURD Galaţi au adus o coroană de flori la căpătâiul Laurei Vizireanu  FOTO Florentin Coman

Zeci de brăileni, rude, prieteni, dar şi oameni simpli, impresionaţi de drama teribilă care a dus la decesul salvatoarei de vieţi Laura Vizireanu, s-au aflat, pe parcursul zilei de miercuri, la capela Catedralei „Naşterea Domnului”, din Brăila, unde a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia a cerut înţelegere din partea presei, rugând jurnaliştii să respecte momentele de mare durere prin care trece în momentul de faţă şi să nu ia imagini din interiorul capelei. Cei care ieşeau de la căpătâiul Laurei Vizireanu erau profund impresionaţi de drama acesteia, dar şi de suferinţa copilului în vârstă de 9 ani, pe care aceasta îl avea cu fostul său soţ, Mircea Relu Vizitiu, comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

"Te uiţi la ea că este o frumuseţe, păcat de ea, vai da' ce plânge copilaşul! Of Doamnee! La momente de genul ăsta nu mai ai cuvinte!”, ne-a spus Dochiţa Cernamoriţ, o cunoştinţă a familiei.

Mai mulţi medici şi paramedici din cadrul SMURD Galaţi, au venit să depună o coroană de flori la căpătâiul doctoriţei care le-a fost colegă în cadrul sistemului.

„Era o persoană dedicată muncii, foarte serioasă, foarte amuzantă, cât am apucat să o cunosc, când ne întâlneam pe teren la anumite cazuri. Ne-a fost foarte greu când am auzit ce s-a întâmplat. Foarte greu că îi ştiam, că am lucrat cu cei doi piloţi, foarte greu că şi noi zburăm şi avem familii. În afară de satisfacţia profesională că lucrezi la cel mai înalt nivel şi că ţi se recunosc meritele, alte satisfacţii nu ai în acest domeniu", a spus, la ieşirea din capelă, Adrian Malacu, din cadrul SMURD Galaţi.

Laura Vizireanu este plânsă de colegii de breaslă, de rude, dar şi de foştii colegi şi foştii profesori din liceu. Profesorul de chimie Veronica Mănăloiu, fosta dirigintă a Laurei Vizireanu, care a absolvit, în 1993, Liceul "Nicolae Bălcescu" din Brăila, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale eleve.

"Este una dintre elevele cu care am colaborat foarte bine, pentru că era pasionată de chimie, disciplina pe care o predam eu. După ce am aflat de această nenorocire şi am văzut despre cine este vorba, am căutat caietul de dirigenţie din vremea când Laura mi-a fost elevă şi am găsit acolo detalii de care îmi aduc aminte cu mult drag. În 1991 a participat la Olimpiada de Chimie şi a obţinut o notă foarte bună, 8,50. Era un copil ascultător, cu ambiţie pentru învăţătură, dar şi sociabilă, veselă şi bine integrată în colectivul elevilor.

Ce să mai spun, îmi amintesc de şedinţele cu părinţii, în care remarcam faptul că familia Laurei era unită şi preocupată ca ea să aibă o educaţie cât mai bună. M-am bucurat când am aflat că a intrat la facultatea de medicină. De altfel, din clasa ei nu mai puţin de 14 copii au intrat atunci la medicină, iar acum sunt doctori renumiţi, nu numai în România ci şi în alte state, cum ar fi Canada sau SUA. Mă mândream foarte mult cu generaţia lor, pentru ca acum să aflu de această nenorocire. Păcat, mare păcat!", a mai spus profesoara Mănăloiu.

Laura Vizireanu va fi condusă pe ultimul drum, joi, la ora 13.00. Doctoriţa SMURD care a avut un sfârşit atât de tragic, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în lacul Sutghiol, din Constanţa, va fi înmormântată la Cimitirul "Sf. Constantin".

Citiţi şi

Întrebări fără răspuns în cazul elicopterului prăbuşit la Siutghiol. Şeful Aerodromului Tuzla: „Este puţin probabil să fi avut o problemă tehnică“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: