După câteva luni de haos în trafic, Şos. Râmnicu Sărat din Brăila a intrat în reparaţii

După câteva luni de haos în trafic, Şos. Râmnicu Sărat din Brăila a intrat în reparaţii

FOTO Florentin Coman

După câteva luni de haos în trafic, situaţia de pe Şos. Râmnicu Sărat din Brăila este pe cale de a se rezolva. Respectiva arteră rutieră a fost îngustată, de la patru benzi, la doar două benzi, pentru schimbarea unei conducte de canalizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca şi cum îngustarea carosabilului nu ar fi fost de ajuns, constructorul – firma gălăţeană “Tancrad” - a uitat, la un moment dat, să delimiteze corespunzător cele două sensuri de mers, îngreunând şi mai mult traficul rutier.. Problema a fost rezolvată, într-un final, după ce firma „Tancrad” a fost amendată de patru ori consecutiv, cu amenzi în valoare totală de 5.250 lei (52,5 milioane lei vechi n.n.), pentru nesemnalizarea benzilor de mers, în conformitate cu condiţiile impuse în avizul eliberat de Poliţia Rutieră.

La sfârşitul săptămânii trecute, „Tancrad” a început să repare carosabilul, pe fâşia spartă pentru înlocuirea conductei de canalizare. Lucian Stanciu, directorul firmei “Tancrad”, precizează că asfaltarea fâşiei de-a lungul căreia s-a derulat şantierul va dura maximum două săptămâni. Chiar şi aşa, şantierul se va termina înainte de termenul limită care, oficial, este sfârşitul lunii decembrie a anului în curs.

Cititi si

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările