Drumul expres Brăila – Galaţi introdus în bugetul Ministerului Transporturilor

Drumul expres Brăila – Galaţi introdus în bugetul Ministerului Transporturilor

Digul Galaţi Brăila FOTO arhivă

Proiectul de buget al Ministerului Transporturilor pe 2016 a fost aprobat, cu amendamente, de către membri comisiilor de specialitate din Senat şi Camera Deputaţilor. Bugetul a trecut de comisii cu 25 de voturi pentru, un vot împotrivă şi două abţineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amendamentul privind alocarea sumei de 50 milioane de euro pentru drumul expres Brăila – Galaţi, dar şi amendamentul pentru alocarea sumei de 100 milioane de euro pentru studiul de fezabilitate al proiectului ”Sistemul urban Brăila-Galaţi”, au fost propuse de deputatul brăilean Dorin Petrea.

Pe lista studiilor de fezabilitate introduse în bugetul pe 2016 al Ministerului Transporturilor se află şi cel referitor la Drumul Expres ”DX7 Buzău-Brăila-Galaţi” pentru secţiunea Brăila-Galaţi, inclusiv varianta ocolitoare Brăila şi Galaţi, pentru o lungime totală de 17 km. Valoarea estimată pentru acest studiu de fezabilitate este de 8,9 mii de lei.

Citiţi şi 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările