Dotări noi pentru ISU Brăila

Dotări noi pentru ISU Brăila

ISU Brăila primeşte autospeciale no, graţie Programului Operaţional Regional  FOTO Florentin COMAN

Consiliul Judeţean Brăila a aprobat, într-o şedinţă extraordinară, achiziţionarea a două maşini de intervenţie pentru situaţii de urgenţă. Este vorba despre o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un vechicul cu şenile/roţi tip UTV, cu capacitate mărită de trecere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două vehicule vor intra în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” Brăila, în cadrul unui proiect mai amplu, cu finanţare europeană, ce a adus deja la Brăila mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi o autospecială de intervenţie la descarcerare. Proiectul face parte din Programul Operaţional Regional destinat îmbunătăţirii capacităţii de răspuns în situaţii de urgenţă la nivelul fiecărei regiuni de dezvoltare, prin reducerea timpului de intervenţie pentru acrodarea primului ajutor. Valoarea totală a acestui proiect pentru Brăila este de 3,2 milioane de lei, din care CJ Brăila trebuie să contribuie cu 64 mii lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările