Dosar penal pentru împuşcăturile de la Vişani

Doi brăileni au fost împuşcaţi în timp ce se aflau la scăldat, în balta piscicolă de la Vişani, de către paznici. Asupra bărbaţilor s-a tras cu o armă de vânătoare cu alice. Imediat după incident, Dănuţ Manea, de 23 de ani, din satul Drogu, comuna Galbenu a sunat la 112 după ajutor.

Ştiri pe aceeaşi temă

El le-a spus poliţiştilor că a vrut să facă o baie împreună cu alţi patru prieteni. Numai că o zi toridă de vară, perfectă pentru scăldat avea să se transforme în scurt timp într-un coşmar.

Investigaţii

Un brăilean s-a ales cu dosar penal dupa ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au constatat că Marius Valeriu Matei, de 49 de ani, din comuna Zărneşti, judeţul Buzău, a tras asupra celor patru bărbaţi aflaţi la scăldat.

Oamenii legii au ridicat arma de vânătoare cu care s-a tras în vederea continuării cercetărilor şi au stabilit că arma aparţine de fapt unui alt bărbat, de 62 de ani, din Râmnicu Sărat - Buzău.

Astăzi, biciclista moartă a fost identificată

Şapte - nouă zile de îngrijiri medicale

Examenul medico-legal a relevat faptul că Dănuţ Manea şi Fănel Androne, ambii de 23 de ani, din satul Drogu, comuna Galbenu au câte o plagă împuşcată care necesită între şapte şi nouă zile de îngrijiri medicale. Viaţa nu le-a fost pusă în pericol.

Fraţi proxeneţi, ridicaţi din Brăila. Indivizii fac parte din reţeaua cercetată de poliţiştii italieni

„Faţă de numitul M. Marius Valeriu s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, uz de armă letală fără drept, trecerea pe fondul de vânătoare cu armă de vânătoare fără a avea acordul gestionarului şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cercetările continuă", ne-a spus inspector Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările