Dosar penal după ce doi copii din Brăila au schingiuit în public o pisică gestantă. Animalul a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul pisicii ucise a fost preluat de Poliţia Animalelor FOTO cluju.ro
Cazul pisicii ucise a fost preluat de Poliţia Animalelor FOTO cluju.ro

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce imagini cu momentul schingiuirii animalului au fost postate pe internet, miercuri seară. Pisica a fost dusă de trecători la un cabinet veterinar, dar nu a mai putut fi salvată.

Poliţiştii din Brăila au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, în urma apariţiei în mediul online a unor imagini cu o pisică schingiuită de doi copii, potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

„Biroul pentru Protecţia Animalelor s-a sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spaţiul public cu o pisică ce ar fi fost schingiuită. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicat.

Pe reţelele de socializare din Brăila au apărut, miercuri seară, imagini cu o pisică gestantă, care se chinuia să nască în timp ce era bătută şi schingiuită de doi copii. Animalul a fost salvat de câţiva trecători şi dus la o clinică veterinară, însă joi dimineaţă a murit. 

Vă recomandăm şi:

Tânăr reţinut de poliţişti pentru că organiza lupte între câini din rase periculoase. Unele animalele aveau urechile tăiate VIDEO

Piscina animalelor din masivul Ceahlău. Fotografii inedite cu sălbăticiuni care se adapă şi scaldă într-un tău

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite