Doi poliţişti de la arestul IPJ Brăila au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Persoanele reţinute şi cele arestate sunt încarcerate în judeţele învecinate

Doi poliţişti de la arestul
IPJ Brăila au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Persoanele reţinute şi cele
arestate sunt încarcerate în judeţele învecinate

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au fost deja internaţi pentru a primi tratament medical, în timp ce al treilea poliţist care lucrează la arestul IPJ Brăila a fost plasat în izolare la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi poliţişti care lucrează la arestul IPJ Brăila au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar al treilea a fost plasat în izolare la domiciliu pentru următoarele două săptămâni.

Ca să evite infectarea persoanelor reţinute sau arestate preventiv, s-a luat decizia ca acestea să fie încarcerate în arestul inspectoratelor de poliţie din judeţele învecinate. Poliţiştii infectaţi au fost deja internaţi în spital pentru a primi tratament medical de specialitate.

„Precizăm faptul că a fost efectuată dezinfectarea tuturor spaţiilor în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea, aceasta realizându-se, în continuare, în condiţii normale. Pentru prevenirea oricărui risc, în perioada următoare, persoanele privative de libertate vor fi încarcerate în Centrele de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratelor aflate în zona limitrofă”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În judeţul Brăila s-au înregistrat până acum 228 de infectări cu noul coronavirus, cu opt mai multe decât joi, 2 iulie. Două persoane, o femeie şi un bărbat, au decedat, acestea suferind şi de alte afecţiuni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: