Doi condamnaţi la pedepse cu închisoarea, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Unul dintre ei are de ispăşit 6 ani de închisoare pentru înşelăciune

Doi condamnaţi la
pedepse cu închisoarea, identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. Unul dintre ei
are de ispăşit 6 ani de închisoare pentru înşelăciune

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au reţinut doi brăileni, cu vârsta de 24 şi 38 de ani, pe numele cărora judecătorii au emis mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, dar care se sustrăgeau de la încarcerare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila l-au depistat pe raza municipiului pe un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Brăila, pe numele căruia, Judecătoria Brăila a emis la data de 13.11.2018 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 1 lună pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

”Totodată, poliţiştii l-au depistat şi pe un alt brăilean, în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia, Judecătoria Brăila a emis la data de 09.11.2018 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cei doi brăileni au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările