Disperarea unei mame: i-au dispărut de acasă ambii copii, de 9 şi 11 ani. Poliţia i-a dat în urmărire naţională

Disperarea unei mame:
i-au dispărut de acasă ambii copii, de 9 şi 11 ani. Poliţia i-a dat în urmărire
naţională

Florin-Nicolae Ivanovici (stânga) şi  Mihai-Ionuţ-Luis Ivanovici Foto: IPJ Brăila

O femeie de 36 de ani, din Brăila, îşi caută de două zile copii, Ivanovici Mihai-Ionuţ-Luis şi Ivanovici Florin-Nicolae. Micuţii au plecat de acasă, cel mai probabil să se joace, iar de atunci sunt de negăsit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 19 martie, o femeie de 36 de ani, din Brăila, a sesizat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila cu privire la dispariţia, din data de 18.03.2019, a fiilor săi, Ivanovici Mihai-Ionuţ-Luis şi Ivanovici Florin-Nicolae, cu vârsta de  9 şi 11 ani, care au plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.

Semnalmente Ivanovici Mihai-Ionuţ-Luis: înălţime 1,20 centimetri, aproximativ 30 de kilograme, constituţie slabă, părul şaten, tuns scurt, ochii caăprui, nu prezintă semne particulare;

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: blug de culoare închisă, geacă de fâş, de culoare închisă, adidaşi de culoare închisă cu dungi albe.

Semnalmente Ivanovici Florin-Nicolae: înălţime 1,10 centimetri, aproximativ 50 de kilograme, constituţie solidă, părul şaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunţii.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: blug de culoare închisă, geacă de fâş de culoare albastru deschis, cămaşă de culoare albă şi adidaşi de culoare neagră cu dungă albă.

”Pentru cei doi minori s-a solicitat căutarea la nivel naţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceştia se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: