Detalii cumplite în cazul copilei de 10 ani, răpită de pe stradă şi violată de doi indivizi din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Fata a fost răpită de doi indivizi de 20, respectiv 30 de ani, duminică seară, dintr-o zonă circulată din oraş. A fost dusă într-un apartament, bătută cu sălbăticie şi supusă la violenţe sexuale. Apoi a fost abandonată pe stradă. Există varianta unei răzbunări interlope.

Caz oribil la Brăila. O fetiţă de 10 ani a fost răpită de pe stradă, în plin oraş, dusă într-un apartament, bătută şi violată. Totul s-a întâmplat duminică seară, între orele 18,30 şi 20,30, însă faptele au fost făcute publice de către oamenii legii de-abia după ce agresorii au fost identificaţi şi reţinuţi.

Surse din zona anchetei au confirmat că agresorii ar fi doi bărbaţi în vârstă de 20 şi 30 de ani, din cartierul brăilean Vidin (zonă preferată de interlopii oraşului). În ceea ce priveşte legătura dintre copilă şi cei doi indivizi, există două variante. Prima (cea oficială) este că fata nu-i cunoştea, însă există indicii că, totuşi, cei doi bărbaţi ar fi cunoştinţe ale părinţilor acesteia.

Tocmai această contradicţie de informaţii i-a determinat pe oamenii legii să nu excludă din calcul varianta că la mijloc ar fi o reglare de conturi legată de lumea interlopă, copila fiind victimă colaterală într-o dispută dintre două reţele infracţionale. Dacă acest lucru va fi dovedit, el se va constitui drept circumstanţă agravantă la abominabila faptă.

Trebuie amintit  că fetiţa se afla nu departe de locuinţă atunci când a fost răpită. Există, având în vedere cele spuse mai înainte, şi varianta că iniţial fetiţa ar fi fost ademenită cu dulciuri ca să meargă cu ei, iar invitaţia nu i-a trezit suspiciuni tocmai pentru că îi cunoştea pe cei doi.

Lucrurile au căpătat o turnură dramatică atunci când au ajuns în apartament. După ce a fost bătută cu sălbăticie şi violată, fetiţa a fost abandonată în stradă. Ea a fost observată de un trecător, care a dus-o până aproape de casa acesteia, în jurul orei 21,00.

Fetiţa le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, iar aceştia au dus-o la spital pentru că avea urme de violenţă gravă pe corp. Practic era desfigurată şi avea sângerări în zona intimă. Potrivit unui comunicat al IPJ Brăila, victima ar fi ajuns în unitatea medicală (Spitalul Judeţean de Urgenţă) abia la ora 1,00, pe 25 noiembrie. Nu se ştie de ce familia micuţei a aşteptat în jur de 5 ore înainte de a o duce la spital.

Medicii de la Spitalul judeţean din Brăila sunt cei care au alertat Poliţia, după ce au stabilit că micuţa a fost molestată sexual.

Poliţa Brăila a confirmat că a fost deschis un dosar penal pentru viol. Cei doi agresori au fost identificaţi în cursul zilei de 25 noiembrie. Ei se află în custodia Poliţiei Brăila, cu mandat de reţinere. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite